• Acţionează.

  Asta îmi spuneam în fiecare dimineaţă - fixez o programare cu doctorul astăzi. Şi apoi o lăsam pe mâine.

 • Fie că alergam dimineaţa, fie că verificam e-mail-urile sau mă pregăteam pentru serviciu – aveam mereu o activitate ce părea mai importantă şi omiteam să fac acest lucru.

 • Zilele s-au transformat în săptămâni, săptămânile în luni şi încă nu vorbisem cu un doctor. Până de curând, când am trecut în sfârşit la acţiune.

 • Îmi dau seama că am irosit mult timp. Dar acum nu-l mai irosesc. Acţionează şi tu astăzi şi fii din nou bărbat, cât mai repede cu putinţă.
  Eu îmi doresc să fi acţionat mai devreme.

Deşi ajută să înţelegi şi să accepţi o problemă erectilă, probabil nu vei putea reaprinde scânteia decât dacă vei acţiona.

Există tratamente care pot fi de ajutor şi ajută mii de bărbaţi în situaţia ta. Dar, nu toate tratamentele sunt adecvate pentru toate persoanele. Pentru a afla care este potrivit pentru tine, trebuie să vorbeşti cu un doctor sau farmacist.

A vorbi cu un doctor este cea mai importantă acţiune care trebuie întreprinsă în cazul în care consideri că ai probleme erectile. Şi înţelegem că acest lucru face ca acţiunea să fie un cuvânt atât de dificil.

Este natural să te simţi stânjenit să vorbeşti cu cineva despre o problemă atât de intimă ca Disfuncţia Erectilă. Dar, vrei să înveţi să trăieşti cu o problemă erectilă? Sau vrei să acţionezi şi să încerci să îţi recapeţi erecţia?

FIXEAZĂ O VIZITĂ LA DOCTOR

Fă-ţi o programare la doctor. Poate suna direct, dar este cea mai bună modalitate. Dacă eşti îngrijorat de erecţia ta, fă-ţi o programare la doctor cât mai curând posibil.

Da, aspectele mai personale ale sănătăţii unui bărbat - probleme erectile, orgasme, tranzit intestinal, etc. - pot fi dificil de discutat. Dar doctorul este un profesionist şi aceasta este slujba sa. Doctorii sunt cei mai în măsură să-ţi rezolve problema.

Imaginează-ţi că ar fi un prieten în această situaţie - ce l-ai sfătui să facă?

Discuţia cu doctorul sau farmacistul
 • Cel mai important aspect pe care ar trebui să-l reţii de pe acest site, este acesta:

  În cazul în care crezi că ai Disfuncţie Erectilă şi vrei s-o rezolvi, trebuie să discuţi cu doctorul sau farmacistul.

  Doar un specialist în sănătate îţi poate oferi răspunsuri la întrebările tale. Doar un specialist în sănătate poate recomanda un tratament pe baza situaţiei tale personale. Doar un specialist în sănătate îţi poate prescrie o reţetă prin care să te asiguri că primeşti un tratament autentic pentru Disfuncţia Erectilă - dacă acesta este necesar.

  Dacă te simţi confortabil cu cele de mai sus, ar trebui să-ţi faci o programare astăzi.

  Însă dacă eşti unul dintre mulţii bărbaţi care nu se simt în întregime în largul lor vorbind cu doctorul sau farmacistul despre o problemă atât de personală, este important să conştientizezi că nu eşti singur şi că aceşti profesionişti se confruntă cu probleme precum Disfuncţia Erectilă tot timpul.

 • De fapt, dacă ai în vedere aspectele cu care se confruntă un doctor sau farmacist, o problemă erectilă probabil că nici nu va atrage atenţia.

  Sigur, am fost să vorbesc cu doctorul. Însă mi s-a părut un pic cam dificl să vorbesc despre problema mea.

  Un pic? I-ai spus că te-ai lovit la genunchi prima dată. Nu ai adus în discuţie Disfuncţia Erectilă decât la a treia vizită.

  Adevărat. Dar îmi era ruşine. Oricum, după ce am iniţiat discuţia, totul a fost bine.

  Eşti modest. Am fost mândră de tine, şi crede-mă, lucrurile sunt mai mult decât bune acum, mulţumesc!

 • Nimeni nu te judecă

  Când discuţi cu doctorul sau farmacistul, este o idee bună ca problema erectilă să fie subiectul întregii consultaţii. Această problemă trebuie să beneficieze de întreaga ta atenţie şi a medicului. Este posibil să fii tentat să o menţionezi ca pe ceva secundar, în timp ce discuţi despre altceva. Însă este mai bine să-ţi faci o programare pentru a discuta despre Disfuncţia Erectilă în mod specific, deoarece durează până se face o evaluare completă şi discuţi opţiunile de tratament.

  Doctorul sau farmacistul nu te vor judeca deloc. Dacă ai Disfuncţie Erectilă, este datoria lor să te ajute şi vor fi interesaţi doar de acest lucru. Şi absolut orice le spui va fi confidenţial.

  Dacă nu te simţi confortabil să vorbeşti cu doctorul sau farmacistul la care mergi de obicei despre Disfuncţia Erectilă din motive personale, atunci ar trebui să mergi la un alt doctor sau farmacist. Încrederea în tine este prea importantă pentru a fi reţinut din cauza relaţiei cu doctorul sau farmacistul tău.

 • Pregătirea pentru vizită

  Înainte de discuţia cu doctorul, este util de ştiut ce întrebări ţi s-ar putea adresa şi ce teste ar putea avea loc. Pentru început, este posibil să trebuiască să completezi chestionare/teste similare celor de pe acest website. Aceasta te va ajuta să determini gradul de Disfuncţie Erectilă de care suferi şi poate ajuta doctorul în stabilirea diagnosticului. Apoi doctorul poate încerca să afle cauzele problemei erectile evaluându-ţi starea generală de sănătate. Aceasta poate include întrebări legate de istoricul sexual şi viaţa sexuală, o examinare fizică, o verificare a tensiunii arteriale, analize de sânge şi o mostră de urină.

  În funcţie de rezultatele acestor teste, este posibil să aveţi o discuţie despre potenţialele opţiuni de tratament.

  Mergi cu partenera

  Ar putea fi o idee bună să-ţi iei partenera când mergi la consultaţia la medic. Puţin sprijin moral poate face ca discuţia despre sănătatea ta sexuală să fie mai puţin intimidantă. Însă mai mult decât atât, o problemă erectilă o afectează şi pe partenera ta - sănătatea bărbaţilor nu este o problemă exclusiv a bărbaţilor. Deci este logic să fiţi amândoi implicaţi.

  Poţi întreba
  • Care ar putea fi cauza problemei mele erectile?
  • Ce opţiuni de tratament sunt disponibile pentru mine?
  • Ce tratament aţi recomanda pentru situaţia mea?
  • Cum folosesc acest tratament?
  • Cât de probabil este ca acest tratament să funcţioneze pentru mine?
  • Cât de repede va funcţiona?
  • Tratamentul are efecte secundare?
  • Ce se întâmplă dacă acest tratament nu funcţionează?
  • Mă afectează emoţional - cu cine pot vorbi?
  • Ar trebui să o implic pe partenera mea în tratament?
  Doctorul sau farmacistul ar putea întreba
  • Luaţi medicamente?
  • Suferiţi de vreo boală cronică?
  • Fumaţi?
  • Cât alcool consumaţi într-o săptămână?
  • Folosiţi droguri recreative?
  • Puteţi avea şi menţine o erecţie?
  • Vă treziţi cu erecţie în majoritatea dimineţilor?
  • Disfuncţia erectilă a avut loc brusc sau gradual?
  • De când suferiţi aceste simptome?
  • Sunteţi într-o relaţie?
  • Cum vă afectează problema în general?
  • Ce crede partenera dumneavoastră despre DE de care suferiţi?
  • Vreţi să faceţi terapie de cuplu?
 • Doctorul sau farmacistul nu-ţi poate citi gândurile

  Te poate ajuta să profiţi la maxim de consultaţia pentru Disfuncţia Erectilă dacă vorbeşti clar despre această problemă. Dacă nu spui exact ce se întâmplă, va fi foarte dificil pentru doctor sau farmacist să te ajute. Încearcă să nu vorbeşti despre care crezi că este problema - vorbeşte despre ce se întâmplă efectiv. Este mai bine să laşi diagnosticul pe seama doctorului.

 • Conversaţia

  Când discuţi cu doctorul sau farmacistul, este o idee bună ca problema erectilă să fie subiectul întregii consultaţii. Această problemă trebuie să beneficieze de întreaga ta atenţie şi a medicului. Este posibil să fii tentat să o menţionezi ca pe ceva secundar, în timp ce discuţi despre altceva. Însă este mai bine să-ţi faci o programare pentru a discuta despre Disfuncţia Erectilă în mod specific, deoarece durează până se face o evaluare completă şi discuţi opţiunile de tratament.

  Află câţi bărbaţi cu Disfuncţie Erectilă nu vorbesc cu un doctor sau farmacist

  Get the Adobe Flash Player

 • Nu amâna

  Majoritatea bărbaţilor care caută ajutor pentru probleme erectile au nevoie de cel puţin un an să-şi adune curajul pentru a vorbi cu un doctor sau farmacist. Această perioadă este foarte îndelungată.

  Într-un an...

  Într-un an, un melc care merge cu viteza sa medie (6 cm pe minut) ar parcurge trei sferturi dintr-un maraton.
 • ANULARE - Uneori apar diverse probleme - şedinţe la serviciu, responsabilităţi familiale, angajamente sociale. Există multe motive să anulezi consultaţia pentru Disfuncţia Erectilă dacă te răzgândeşti în ultimul minut.   

  Nu-ţi asuma riscuri

  Dacă ai nevoie de medicaţie, vorbeşte cu un doctor sau farmacist şi obţine o reţetă. Este singura modalitate de a te asigura că tratamentele nu sunt doar adecvate - ci şi reale, nu false. Dacă eşti tentat să cumperi prin alte mijloace - website-uri ilegale, e-mail, prieteni - te expui la ingrediente periculoase şi ineficiente precum:

  • Acid boric
  • Vopsea pe bază de plumb
  • Pudră de talc
  • Ceară

  Ia medicaţie pentru un beneficiu posibil şi real - însă nu cu orice cost. Nu risca să cheltuieşti bani pe medicaţie dubioasă, care este posibil chiar să-ţi facă rău. Dacă vrei rezultate reale, obţine o reţetă reală.

  Nu există alternativă la o programare la medic

  Ei bine, există totuşi una - să te obişnuieşti să trăieşti cu Disfuncţia Erectilă. Dar aceasta nu este o alternativă reală. Nu există opţiuni uşoare. Dacă vrei să-ţi recapeţi erecţia, va trebui să vorbeşti cu doctorul sau farmacistul. Deci fă-ţi o programare cât de curând posibil. Este posibil să descoperi că este mult mai uşor decât crezi.

 • Vorbeşte cu un farmacist.

  Doctorul nu este singurul specialist care-ţi poate oferi informaţii utile. Nu uita de farmacist - un profesionist dedicat nu doar să elibereze medicamente pe bază de reţetă, ci şi să ştie totul despre ce fac aceste medicamente şi care este modalitatea optimă de administrare. Aceasta include medicamentele pentru tratarea Disfuncţiei Erectile.

  Vorbeşte cu farmacistul atunci când iei medicamentul. Poţi afla despre orice medicamente care interacţionează cu noua reţetă, precum şi alte detalii despre administrarea sigură a medicamentelor pentru Disfuncţia Erectilă. Este posibil să afli informaţii despre felul în care medicamentul a funcţionat pentru alţi pacienţi, ce tipuri de beneficii să aştepţi, cât de repede şi ce trebuie să faci dacă apar orice efecte secundare ale medicamentului.

  Nu-ţi fie ruşine să vorbeşti cu farmacistul. Adresează orice întrebări despre noua reţetă pentru Disfuncţia Erectilă încercând astfel să obţii maximul posibil de pe urma tratamentului chiar înainte să-l începi.

VORBEŞTE CU DOCTORUL SAU FARMACISTUL

Ce aş avea de câştigat:

Când vorbim despre "acţiune", nu este vorba doar de acţiune de dragul acţiunii. Acţiunea în acest context este importantă deoarece miza este importantă - viaţa ta sexuală.

Vorbind cu un doctor sau farmacist, faci primii paşi în direcţia tratării Disfuncţiei Erectile şi a unei vieţi sexuale active. Aceasta te va ajuta să-ţi îmbunătăţeşti relaţia cu partenera şi să-ţi îmbunătăţeşti viaţa în general.

Pe de altă parte, lăsată netratată, Disfuncţia Erectilă poate avea efecte negative pentru relaţie şi calitatea vieţii. Încă eziţi să acţionezi? Gândeşte-te că o faci pentru partenera ta.

JENĂ - Dacă îţi este jenă să vorbeşti cu un doctor sau farmacist, nu-ţi face probleme, nu eşti primul care resimte acest sentiment. Aceşti profesionişti se confruntă tot timpul cu probleme legate de sănătatea bărbaţilor şi sănătatea sexuală. Dacă vei deschide discuţia, jena va dura o perioadă scurtă de timp. Însă, o viaţă sexuală activă poate dura tot restul vieţii.

Tratamente
 • Ce ar fi de spus despre tratamentele pentru problemele erectile? Acestea au evoluat mult de-a lungul timpului.

  Acum este o chestiune de colaborare cu doctorul sau farmacistul pentru a afla care este potrivit pentru tine.

  În majoritatea cazurilor, bărbaţii pot lua pastile cu administrare orală şi care funcţionează ca reacţie la stimularea sexuală. Cu toate acestea, tratamentul oral nu este adecvat sau eficient pentru toţi bărbaţii. În aceste situaţii, sunt disponibile alte opţiuni de tratament - inclusiv dispozitive cu vid operate manual sau terapie medicamentoasă aplicată direct la nivelul penisului.

  Opţiunea de tratament care este potrivită pentru tine va depinde de factori specifici ţie. Niciun tratament pentru Disfuncţia Erectilă nu este adecvat pentru toţi bărbaţii. Înainte să găseşti tratamentul cel mai potrivit pentru tine - şi să profiţi la maxim de pe urma acestuia - va trebui să colaborezi cu doctorul sau farmacistul.

  Într-o noapte am venit acasă la partenera mea, mândru că luasem o pastilă comandată de pe internet.

  Ştiam că aveam o problemă, însă credeam că o pot rezolva singur. Mare greşeală.

  Dar, nimic. Nu a făcut nimic. Şi nici noi nu am făcut nimic. De fapt, ea m-a susţinut, însă a fost evident că ceva a deranjat-o...

  Mi-a spus să nu mai fiu încăpăţânat şi să merg la un expert. Am mers, şi acum nu doar încrederea mea este fermă...

 • Tratamente de primă linie

  Farmacoterapia orală

  Primul tip de tratament pe care îl va lua în considerare medicul este farmacoterapia orală - respectiv pastile pe bază de reţetă. Acestea sunt denumite "inhibitori PDE5" şi au denumiri comerciale individuale.

  Tratamentele cu administrare orală necesită stimulare sexuală pentru a funcţiona şi-i ajută pe bărbaţii cu probleme erectile să aibă o activitate sexuală naturală. Când un bărbat este excitat, aceste tratamente ajută vasele de sânge din penis să se relaxeze. Aceasta permite acumularea sângelui în penis şi îmbunătăţeşte funcţia erectilă. După finalizarea actului sexual, erecţia dispare.

  Există mai multe tipuri de farmacoterapii disponibile. Toate funcţionează la fel, însă există anumite diferenţe. Vorbeşte cu doctorul pentru a determina care dintre acestea este potrivit pentru tine.

  Nu uita că, la fel ca pentru toate medicamentele, terapia cu administrare orală nu este adecvată pentru toţi oamenii. La pacienţii cu anumite afecţiuni sau care urmează anumite tratamente, tratamentul cu administrare orală nu poate fi prescris.

  În general, aceste medicamente au o eficienţă demonstrată şi sunt bine tolerate de bărbaţii cu Disfuncţie Erectilă. Terapia cu administrare orală este tratamentul prescris cel mai adesea pentru problemele erectile.

  EFECTE SECUNDARE: Ca toate medicamentele, inhibitorii PDE5 au posibile efecte secundare. Efectele secundare comune includ durerile de cap, înroşirea feţei, dispepsie şi congestie nazală. Unii inhibitori PDE5 pot cauza dureri de spate şi musculare, iar alţii pot cauza vedere anormală.

  Vorbeşte cu doctorul sau farmacistul dacă apar oricare dintre aceste efecte secundare.

 • Tratamente de primă linie

  Farmacoterapie topică

  Este posibil să ţi se prescrie unul sau mai multe medicamente vasoactive pentru aplicare pe pielea penisului. Nicio terapie topică nu a fost aprobată încă în Europa, rolul acesteia în tratarea Disfuncţiei Erectile nefiind recunoscut. Efectele adverse ale acestor tratamente topice includ iritarea pielii şi glandului, senzaţie de arsură, reacţii alergice şi efecte adverse resimţite de parteneră (hipotensiune, dureri de cap) din cauza absorbţiei vaginale.

 • Tratamente de primă linie

  Tratamente hormonale

  Într-un număr mic de cazuri, problemele erectile pot fi cauzate de un dezechilibru hormonal. Acesta trebuie diagnosticat de doctorul tău prin analize de sânge. În asemenea cazuri, poate fi posibil să se echilibreze nivelurile hormonale prin înlocuirea hormonilor respectivi.

 •  Tratamente de primă linie

  Tratamente mecanice

  În anumite cazuri, un doctor va prescrie un dispozitiv cu vacuum pentru bărbaţii cu probleme erectile.

  Acesta constă dintr-un cilindru de plastic plasat pe penis, din care se scoate aerul cu o pompă ataşată. Acesta creează un vid, atrăgând sânge în penis, ceea ce duce la obţinerea erecţiei. Erecţia este menţinută păstrând sângele în penis prin aplicarea unei benzi de comprimare la baza acestuia. Acest tratament are o rată ridicată de succes.

  La fel ca la toate tratamentele pentru disfuncţie erectilă, există pacienţi cu anumite afecţiuni sau care urmează anumite tratamente pentru care tratamentul cu dispozitive în vid nu este adecvat. Vorbeşte cu doctorul pentru mai multe informaţii.

  EFECTE SECUNDARE: Efectele secundare asociate cu dispozitivele în vid includ vânătăile, durerile peniene şi imposibilitatea de a ejacula.

 •  Tratamente de linia 2

  Injecţii intracavernoase

  Acesta presupune injectarea unui medicament în penis şi este o formă foarte eficientă de tratament a Disfuncţiei Erectile.

  O injecţie intracavernoasă relaxează vasele de sânge, creşte fluxul sangvin în penis şi facilitează erecţia. După învăţarea procedurii, bărbaţii şi/sau partenerele lor pot administra relativ uşor injecţia.

  La fel ca la toate tratamentele pentru disfuncţie erectilă, există pacienţi cu anumite afecţiuni sau care urmează anumite tratamente pentru care tratamentul cu injecţii intracavernoase nu este adecvat. Vorbeşte cu doctorul pentru mai multe informaţii.

  EFECTE SECUNDARE: Cel mai comun efect secundar al acestui tratament este durerea de penis. Alte efecte secundare comune includ umflăturile şi decolorarea pielii la locul injecţiei, erecţii prelungite şi dureroase, regiuni sensibile la nivelul penisului, precum şi cicatrici, îndoiri sau cârcei penieni.

 • Tratamente de linia 2

  Terapie transuretrală

  Acest tratament presupune introducerea unei pilule în uretră (tubul din penis prin care trece urina) prin deschizătura de la capătul penisului, cu un aplicator de unică folosinţă. Acest medicament este apoi absorbit prin peretele uretrei în ţesuturile înconjurătoare unde creşte fluxul sangvin în penis, ceea ce duce la o erecţie.

  La fel ca la toate tratamentele pentru disfuncţie erectilă, există pacienţi cu anumite afecţiuni sau care urmează anumite tratamente pentru care tratamentul cu terapie transuretrală nu este adecvat. Vorbeşte cu doctorul pentru mai multe informaţii.

  EFECTE SECUNDARE: Cele mai comune efecte secundare ale acestei forme de tratament includ dureri ale penisului, testiculelor, picioarelor şi perineului şi senzaţie de căldură sau arsură în uretră. Sângerări uretrale minore pot apărea dacă tratamentul nu este administrat corect.

 • Tratamente de linia 3

  Proteză peniană

  Ultima formă de tratament, una care este sugerată atunci când toate celelalte forme de tratament au eşuat, este proteza peniană. Aceasta constă practic din atele introduse în penis pe cale chirurgicală.

  Există două tipuri. Primul constă din tije semi-rigide care păstrează penisul erect tot timpul, dar care permit îndoirea penisului în jos la nevoie. Al doilea este un dispozitiv hidraulic, care generează erecţia penisului atunci când o pompă - implantată în scrot - este activată.

 • Terapii pe bază de plante

  Mai multe terapii pe bază de plante sunt folosite pentru tratarea disfuncţiei erectile, dar sunt necesare studii suplimentare pentru a determina dacă acestea sunt sigure sau eficiente. Liniile directoare EUA decretează că "În prezent Disfuncţia Erectilă nu poate fi tratată cu aceste medicamente." Tratamentele pe bază de plante folosite pentru disfuncţia erectilă includ:

  • Ginseng roşu coreean (Panax ginseng)
  • Yohimbină
  • DHEA (dehidroepiandrosteron), un hormon folosit ca bază pentru testosteron
  • Ginkgo
  • L-arginină

  Deşi unele din aceste suplimente par a fi relativ sigure, altele sunt mai riscante şi pot interacţiona cu medicamente sau cauza alte probleme. Înainte de a folosi orice supliment, verifică cu doctorul sau farmacistul pentru a te asigura că sunt sigure pentru tine - în special dacă ai probleme cronice de sănătate.

  “Pilule pentru Disfuncţia Erectilă" pe bază de plante
  Unele produse alternative care pretind că tratează Disfuncţia Erectilă pot fi periculoase. Instituţia Food and Drug Administration (FDA) din SUA a emis avertizări privind mai multe tipuri de "pilule pentru Disfuncţia Erectilă" pe bază de plante deoarece acestea conţin substanţe potenţial periculoase care nu sunt trecute pe etichetă. În Uniunea Europeană, noi regulamente pentru suplimentele pe bază de plante au intrat în vigoare în 2011, stipulând că toate medicamentele pe bază de plante trebuie acum evaluate şi aprobate de MHRA (Medicine and Healthcare products Regulatory Agency) înainte de a fi comercializate. Producătorii trebuie să prezinte dovezi cu privire la siguranţa şi eficienţa lor, cu excepţia cazului în care medicamentul a fost folosit timp îndelungat. Medicamentele pe bază de plante care îndeplinesc standardele impuse privind calitatea, siguranţa, dovezile privind utilizarea tradiţională şi alte criterii vor purta marca de certificare THR (Traditional Herbal Registration).

  Află mai multe despre discuţia cu un doctor sau farmacist

 • Acţionează legal şi în siguranţă

  Descoperirea relativ recentă a farmacoterapiei cu administrare orală a transformat tratamentul Disfuncţiei Erectile pentru milioane de bărbaţi. Partea negativă a acestei descoperiri este însă creşterea numărului de produse contrafăcute. Singura modalitate de a te asigura că primeşti tratament autentic pentru o problemă erectilă – legal şi în siguranţă - este să vorbeşti cu un doctor sau farmacist şi să obţii o reţetă. Doctorul tău îţi va analiza istoricul medical şi alte medicamente pe care le iei. Nu se ştie niciodată - este posibil ca terapia cu administrare orală să nu fie opţiunea potrivită pentru tine. În plus, poţi fi expus la medicamente substandard sau false, care pot conţine ingrediente periculoase. Este cunoscut faptul că este dificil să iniţiezi discuţia despre disfuncţia erectilă cu un doctor sau farmacist. Însă aceasta este singura modalitate de a încerca să rezolvi problema fără să-ţi asumi riscuri inutile.

  Despre aparentele "Scurtături"

  Este posibil să fii tentat să eviţi discuţia cu un medic sau farmacist şi să încerci să obţii tratamentul altfel. Crezi că website-urile care promit tratamente ieftine sunt o opţiune viabilă?

  Nu există scurtături

  Pare mai uşor să foloseşti o scurtătură şi să încerci să obţii tratamente de pe internet. Însă este posibil ca multe dintre aceste tratamente să fie false şi ca urmare să aibă consecinţe grave asupra sănătăţii tale. Singura modalitate de a te asigura că un tratament pentru Disfuncţia Erectilă este potrivit pentru tine, autentic şi dintr-o sursă legitimă şi reglementată este să apelezi la un doctor sau farmacist.

  Nu-ţi asuma riscuri

  Discuţia cu un doctor sau farmacist este singura modalitate de a te asigura că tratamentele pe care la administrezi sunt autentice. Dacă eşti tentat să cumperi dintr-o altă sursă - website-uri ilegale, e-mail-uri, prieteni - rişti să te expui la ingrediente periculoase care au fost identificate în pastilele contrafăcute pentru tratamentul Disfuncţiei Erectile, precum:

  • Acid boric
  • Vopsea pe bază de plumb
  • Pudră de talc
  • Ceară de podele
 • Trei sfaturi pentru a obţine maximul de pe urma tratamentului primit:

  1. 1 Când vizitezi doctorul sau farmacistul, încearcă să oferi cât mai multe informaţii care pot
   facilita diagnosticarea şi determinarea posibilei cauze a Disfuncţiei Erectile.
  2. 2 Citeşte informaţiile de pe prospectul medicamentului
   şi utilizează-l corect.
  3. 3 Acordă suficient timp pentru a te obişnui cu tratamentul - nu te îngrijora prea mult
   cu privire la eficienţă în perioada de început a acestuia.

  ŞI PSIHOTERAPIA ESTE UN TRATAMENT

  Există cazuri când anumiţi factori psihologici sau dificultăţi dintr-o relaţie pot cauza sau contribui la apariţia unor probleme erectile. Dacă doctorul sau farmacistul crede că este cazul, terapia sexuală sau terapia de cuplu poate fi o modalitate eficientă de restabilire a normalităţii relaţiilor intime.

Reţine: EVITĂ MEDICAMENTELE CONTRAFĂCUTE
 • Evitarea produselor contrafăcute: Cum să cumperi medicamente autentice pentru tratamentul Disfuncţiei Erectile şi să eviţi falsurile

  Cumpărarea medicamentelor autentice începe cu o reţetă. După ce obţii o reţetă, poţi cumpăra medicamente în mod sigur şi convenabil de la orice farmacie autorizată.

  Este important să ştii că există mii de website-uri care vând produse contrafăcute. Aceste website-uri deseori par legitime, însă multe vând medicamente false, cu ingrediente potenţial periculoase.

  Ştiai că:

  • Într-un studiu asupra a peste 8.000 de website-uri care vindeau medicamente pe bază de reţetă, 96% nu respectau cerinţele de confidenţialitate, securitate şi asigurarea calităţii?
  • 81% din website-urile analizate care pretindeau că vând anumite medicamente pentru tratarea Disfuncţiei Erectile, vindeau falsuri?
  • S-a descoperit că medicamentele false pentru tratarea Disfuncţiei Erectile cumpărate online conţin ingrediente periculoase, precum antibiotice puternice, amfetamine, cunoscute şi sub denumirea de “speed” şi tuş pentru imprimante?
 • Un truc de vânzare a medicaţiei contrafăcute pentru Disfuncţia Erectilă

  Multe website-uri pretind că vând medicamente generice pentru tratarea Disfuncţiei Erectile. Acestea pot fi oferite la preţ scăzut, sau fără reţetă. Cu toate acestea, ia în considerare faptul că a pretinde că vând medicamente generice poate fi o strategie pe care o folosesc cei care vând medicamente contrafăcute. În cazul în care cumperi asemenea medicamente, este posibil să primeşti produse false care-ţi pot face rău. Medicamente cu origine cunoscută poţi găsi numai în farmaciile autorizate.

  Adevărul despre mesajele nedorite (spam-uri) referitoare la medicamentele pentru Disfuncţie Erectilă

  Mesajele nedorite reprezintă 50-60 miliarde de mesaje pe zi, sau aproximativ 80% din toate e-mail-urile trimise. Producătorii de produse contrafăcute care trimit mesaje nedorite folosesc deseori în mod ilegal denumiri de mărci şi companii pentru a pretinde că afacerile lor sunt legitime. Mesajele nedorite îţi pot pune sănătatea în pericol oferindu-ţi medicamente false şi, în plus:

  • Îţi pot infecta computerul cu un virus
  • Îţi captează adresa de e-mail pentru a primi şi alte mesaje nedorite
  • Îţi pot fura numerele card-urilor de credit sau alte informaţii personale care ar putea duce la furtul identităţii

  Cel mai bun lucru pe care îl poţi face cu mesajele nedorite referitoare la medicamentele pentru Disfuncţie Erectilă este să le ştergi fără să le deschizi.

  Nu uita, recomandările pentru medicamente pe bază de reţetă ar trebui să vină întotdeauna de la medic, nu prin e-mail.

  Cupoane pentru medicamente destinate tratării Disfuncţiei Erectile: Un alt truc din domeniu

  O modalitate prin care persoanele care vând medicamente contrafăcute încearcă să-ţi atragă atenţia este promovarea unor coduri de cupoane sau oferte speciale online. Aceste persoane folosesc deseori oferte mincinoase pentru a te convinge să le cumperi medicamentele false.

 • Pericolele medicamentelor contrafăcute

  Se estimează că în 2010, medicamente contrafăcute în valoare de peste 55 miliarde de euro s-au vândut în toată lumea, către milioane de persoane în necunoştinţă de cauză.

  În fiecare an în Uniunea Europeană (UE), zeci de milioane de reţete sunt eliberate cu medicamente contrafăcute. În ţările în curs de dezvoltare, între 10% şi 30% din toate medicamentele vândute sunt contrafăcute.

  Deoarece medicamentele contrafăcute sunt false, nu există nicio modalitate de a şti ce conţin. În fiecare an, oamenii se îmbolnăvesc din cauza medicamentelor contrafăcute. Unii chiar mor. Dacă nu eşti sigur că medicamentul pe care îl iei este un produs autentic, fabricat de un producător farmaceutic real, îţi pui viaţa în pericol.

  Produsele contrafăcute pot conţine:

  • O cantitate prea mare de ingredient activ
  • O cantitate prea mică de ingredient activ
  • Toxine, alte substanţe contaminante precum vopsea, ceară, cremă de pantofi sau chiar substanţe ilegale

  Cele mai comune medicamente contrafăcute din UE sunt destinate tratamentului:

  • Disfuncţiei erectile
  • Obezităţii
  • Pierderii părului

  Majoritatea medicamentelor contrafăcute ajung la public prin Internet. Nu cumpăra niciodată nimic pe baza unei oferte primite printr-un mesaj e-mail nedorit.

  Organizaţia Mondială a Sănătăţii estimează că peste 50% din medicamentele cumpărate prin website-uri care îşi ascund adresa fizică sunt contrafăcute.

   

 • Cum să identifici un medicament contrafăcut

  Cea mai bună modalitate de a te proteja este să ştii cum să identifici un medicament contrafăcut atunci când îl vezi.

  Verifică ambalajul

  Are autocolante şi holograme de securitate adecvate?
  Denumirea produsului este scrisă corect?
  Ambalajul produsului sau prospectul acestuia sunt în limba ta maternă?

  Verifică medicamentul

  Ştii cum ar trebui să arate pastila? Dacă nu, întreabă un farmacist.
  Are forma, dimensiunea şi culoarea adecvată?
  Compania producătoare este imprimată pe pastilă?

  În cazul în care ceva pare suspicios, nu lua pastila! Vorbeşte cu medicul tău cât de curând posibil. Mai bine să fii precaut decât să-ţi pară rău mai târziu.

  Cea mai bună modalitate de a evita medicamentele contrafăcute este să cumperi medicamente de la o farmacie cunoscută. Evită să cumperi medicamente de la o farmacie online care nu este înregistrată în ţara ta.

Ce altceva mai poţi face?

Suferi de o problemă erectilă?

Doar doctorul sau farmacistul tău îţi poate spune dacă ai Disfuncţie Erectilă sau nu. Însă acest test online se poate dovedi util între timp.

Testează-ţi fermitatea
erecţiei

Ce cauzează problemele erectile?

În cazul în care crezi că ai o problemă erectilă, ştii ce ar putea-o cauza? Înţelegerea cauzelor Disfuncţiei Erectile ar putea să te ajute să priveşti problema în ansamblu.

Cauze ale Disfuncţiei Erectile

Ce poate fi făcut?

Dacă ai o problemă erectilă, există tratamente verificate şi testate disponibile. Doctorul sau farmacistul tău îţi va spune care este potrivit pentru tine.

Vezi tratamentele

Aceste informaţii vă sunt oferite de Pfizer
Copyright © 2013 Pfizer Limited. Toate drepturile rezervate

Informaţiile conţinute aici sunt oferite în scop educaţional şi nu sunt menite a fi un înlocuitor pentru recomandările unui medic sau ale altui specialist în domeniul sănătăţii. Toate deciziile medicale trebuie luate de un specialist în domeniul sănătăţii, luând în considerare caracteristicile unice ale pacientului.


PP-VIA-ROU-0007