DESPRE Sfaturi pentru Reaprinderea Scânteii

www.suntbarbat.ro este menit să uşureze dificultăţile privind Disfuncţia Erectilă pentru bărbaţi şi partenerele lor. Vrem să oferim o resursă pentru ca bărbaţii să afle despre afecţiunea lor şi să le oferim recomandări şi informaţii care să-i ajute să vorbească cu un doctor. Ajutându-i pe bărbaţi să abordeze cuvinte dificile ca întrebare, stânjeneală, mândrie, dezamăgire şi acţiune, sperăm să-i ajutăm în dorinţa lor de a-şi rezolva problemele erectile.

www.suntbarbat.ro a fost creat ca reacţie la faptul că atât de multe informaţii medicale de pe Internet pot crea confuzie sau sunt scrise dintr-o perspectivă exagerat de medicală şi tehnică. Scopul www.suntbarbat.ro este să ofere informaţii clare, practice privind subiectul problemelor erectile.

Cu toate acestea, informaţiile conţinute în prezentul website sunt oferite în scop educaţional şi nu sunt menite a fi un înlocuitor pentru recomandările unui medic sau altui specialist în domeniul sănătăţii. Toate deciziile medicale trebuie luate de un specialist în domeniul sănătăţii, luând în considerare caracteristicile unice ale pacientului.

Toate persoanele de pe www.suntbarbat.ro sunt actori, dar informaţiile pe care le transmit sunt bazate pe mărturii ale pacienţilor.

www.suntbarbat.ro este iniţiat, finanţat şi dezvoltat de Pfizer, una dintre cele mai importante companii farmaceutice din lume. Experienţa noastră globală ne-a oferit informaţii şi cunoştinţe cu privire la problemele de sănătate cotidiene cu care se confruntă oamenii. Pfizer consideră că are un rol fundamental de jucat în a-i ajuta pe oameni să ia decizii informate despre sănătate prin accesul la informaţii imparţiale.

Aceste informaţii vă sunt oferite de Pfizer
Copyright © 2013 Pfizer Limited. Toate drepturile rezervate

Informaţiile conţinute aici sunt oferite în scop educaţional şi nu sunt menite a fi un înlocuitor pentru recomandările unui medic sau ale altui specialist în domeniul sănătăţii. Toate deciziile medicale trebuie luate de un specialist în domeniul sănătăţii, luând în considerare caracteristicile unice ale pacientului.


PP-VIA-ROU-0007